Certificiran LPG studio Spirita Maribor

Zglajevanje gub

 Domov / Zglajevanje gub

Zglajevanje gub

Želite zabrisati gube, ne pa tudi izraza na obrazu? Patentirana, neinvazivna in neagresivna metoda endermolift na naraven način zapolni gube od znotraj, ne glede na to, ali gre samo za površinske ali tudi globinske gube.

Sčasoma celice, ki so zadolžene za mladosten izgled kože (fibroblasti), upočasnijo proces tvorbe kolabena in elastina. Postopoma se koža tanjša in izgublja svojo gostoto, začnejo se pojavljati gube.

Rešitev vaše težave

S pomočjo LPG endermolifta, ki mehansko stimulira tkivo, se ponovno aktivira celični metabolizem, tako da fibroblasti spet pospešeno ustvarjajo in sproščajo kolagen in elastin, ki sta odgovorna za čvrstost in elastičnost kože. S prerazporeditvijo kolagenskih vlaken, zgradba kožnega vlakna izgleda bolje strukturirana in bolj enotna.

Učinek: Endermolift zapolni gube od znotraj, drobne linije so zglajene, ohrani pa se izraz obraza, ki je vidno in trajno pomlajenNasolabialna guba: -43%*

* REVUZ J.: Klinični in histološki učinki Lift 6 naprave, uporabljene na starajoči se koži obraza" Nouv. Dermatol., vol. 21, 2002; 335-342

Kako deluje ?